Тук има 447 895 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  1-стаен, град София, Левски Г • 75 000 EUR • ID 85695085 — holmes.bg - [2]
4 Увеличи

Продава 1-стаен град София, Левски ГID: 85695085

Виж на картата
75 000 EUR
Цената е с включено ДДС
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 43 m2
  • Етаж
  • 2-ри
  • ГАЗ
  • НЕ
  • ТEЦ
  • НЕ
  • Особености
  • В строеж / Асансьор / С гараж / С паркинг / Видео наблюдение / Контрол на достъпа / В затворен комплекс / Тухла, 85695085
Допълнителна информация:
Директно от инвеститора и без комисионна!
Предлагаме за продажба ап. А2 04, едностаен/студио със статут на апартамент, на втори жилищен етаж (кота +3, 00м. ) с РЗП 36 кв. м. (43кв. м. с вкл. общи части) в новата ни сграда Lion Hill етап 1. Цената на апартамента е 75 000 евро с вкл. ДДС. В сградата все още има избор на студия, двустайни, тристайни, четиристайни апартаменти с различни големини и изложения, на различни етажи, както и паркоместа - разгледайте всички свободни обекти на уебсайта ни tanit.bg.

Сграда Lion Hill е предвидена да се изпълни с най-висок клас материали, като целта ни е да се откроява с по-високо качество на изпълнение от другите сгради в района. По този начин искаме да осигурим максимален комфорт на собствениците, ниски сметки и дългогодишна безпроблемна експлоатация.

Предвидили сме зидариите да бъдат с най-висококачествени тухли на Wienerberger, а фасадата на сградата да бъде изпълнена с топлоизолация и мазилка на Baumit. Цялостното решение за фасадата на сградата е замислено да предложи топлоизолация и шумоизолация от най-висок клас, както и по-ниски разходи за отопление и охлаждане.

За Вас сме избрали най-висок клас 7-камерна дограма на световния лидер Schü co, сертифицирана по стандартите за пасивни къщи в Германия, с троен стъклопакет и стъкло четири сезона, топъл дистанционер и транспортен профил. Входните врати на апартаментите ще са на лидера в областта Solid 55. Отоплението е предвидено да бъде с климатици, а топлата вода на електрически бойлери. Общите части на сградата ще бъдат изградени по дизайнерски проект. Предвиден е контрол на достъпа до сградата с лицево разпознаване и видеонаблюдение на общите части за максимална сигурност. В двора на сградата ще бъде изградено просторно озеленено пространство за почивка и игри с контролиран достъп само за собствениците.

Екипът, отговорен за проектирането и изпълнението на сграда Lion Hill, е съставен от доказани професионалисти с дългогодишен опит и десетки реализирани жилищни сгради, построени стотици хиляди кв. м. РЗП и множество награди за Сграда на Годината и Фасада на Годината. Както и за останалите проекти на Танит Груп, главен изпълнител на сграда Lion Hill са отново нашите партньори от фирма Юнимекс, главен проектант е арх. Иван Моев и студио Топ Арх.

Сграда Lion Hill се намира в гр. София, кв. Левски Г, ул. Могилите 7.
Ние вярваме, че кв. Левски Г все повече ще се утвърждава като предпочитано място за живот, благодарение на изградената улична инфраструктура, наличието на детски градини и училища, близостта си до центъра на гр. София и отличната транспортна свързаност.

На пешеходно разстояние от сграда Lion Hill се намират 199 Основно Училище 'Св. Апостол Йоан Богослов , две общински детски градини, както и частни детски центрове. На 5 минути пешеходно разстояние се изгражда нов магазин от верига Фантастико, а съществуващият магазин Билла е на около 7 минути пешеходно разстояние.

С автомобил разстоянието от сграда Lion Hill до ЦУМ и Президентството се изминава за около 15мин. , благодарение на директната връзка посредством бул. Владимир Вазов. Близостта до Околовръстния път и Северната скоростна тангента (и в частност очакваното започване на строителството на директна връзка към нея) също спомагат за лесния достъп до кв. Левски Г.

През 2025г. се очаква да бъде готово и разширението на най-модерната трета линия на метрото, чрез което значително ще се улесни и достъпът с градски транспорт до центъра на гр. София. Сграда Lion Hill е на пешеходно разстояние от около 650 м. от третата станция на новостроящия се участък МС Генерал Владимир Вазов . От там за около 10-тина минути ще бъде възможно да се стигне до парка Заимов и Орлов Мост.

Изграждането на сграда Lion Hill етап 1 е предвидено да започне средата на 2024г. , акт 14 е предвиден за втората половина на 2025г. , акт 15 e предвиден за 2026г. , а непосредствено след това и въвеждането в експлоатация с акт 16 и разрешение за ползване на етап 1.

Строителството на сграда Lion Hill е изцяло обезпечено финансово със собствени средства и банково финансиране от началото на строителството до акт 16, като по този начин изцяло сме премахнали риска за нашите клиенти. Финансовото обезпечаване на проекта ни позволява и да предложим разнообразни схеми на плащане, съобразени с нуждите на всеки клиент.

Сграда Lion Hill етап 1 е проектирана на 7 жилищни етажа, включително наземен етаж с апартаменти с озеленени дворове, и две нива подземно паркиране и складове.
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 10:32 на 1 април, 2024 год. Обявата е посетена 104 пъти
Агенция:
Агенция ТАНИТ ГРУП ЕООД
ТАНИТ ГРУП ЕООД
град София, ж.к. Яворов, бл. 73, ет. 13

Офис телефони: 0888-16-88-15
Телефон: 0885-67-88-03

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: